Про підсумки проведення зустрічі директора Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації з учасниками ІІІ (фінального) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України 2018/2019 навчального року

23 квітня 2019 року на базі Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» відбулася зустріч директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації
Карпової Л.Г. з учасниками ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України 2018/2019 навчального року.

На заході були присутні 58 учасників ІІІ (фінального) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН.

Лариса Георгіївна зазначила, що до складу команди Харківщини входять учні із закладів освіти м. Харкова та із сільських районів області: Балаклійського, Барвінківського, Борівського, Валківського, Харківського районів, міст Ізюм та Чугуїв, а також Пісочинської селищної ради.

Також директор Департаменту акцентувала увагу присутніх на тому, що більше десяти років Харківська область є беззаперечним лідером у загальнонаціональному рейтингу за підсумками участі у фінальному етапі конкурсу.

Після урочистого нагородження переможців дипломами та пам’ятними медалями, було розглянуто актуальні питання підготовки до участі в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018/2019 навчальному році, оголошена програма проведення фінального етапу конкурсу-захисту та кожен учасник зустрічі мав змогу висловити щирі побажання своїм колегам-учасникам фінального етапу конкурсу-захисту МАН.